چربی، دلیل اصلی مرگ افراد است که به صورت روغن و یا در قالب سس همراه فست فود سرو می شود.
دکتر اسماعیل عرب متخصص اطفال و تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان خبرگزاری سلامت اذعان داشت: مزه فست فود، جاذبه اصلی در گرایش افراد به مصرف آن است، اما نباید از عوارض متعدد آن غافل بود و به همین دلیل توصیه می شود فست فودها به کلی از رژیم غذایی افراد حذف شوند.
عرب با اشاره میزان بالای چربی در فست فود متذکر شد: چربی، دلیل اصلی مرگ افراد است که به صورت روغن و یا در قالب سس همراه فست فود سرو می شود.
وی گفت: از سوی دیگر، چاقی و افزایش وزن به عنوان معضلی جهانی مطرح است که عوارض متعددی چون آرتروز و نارسایی کبد و کلیه را به دنبال دارد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: موادی که در تهیه فست فود استفاده می شود مانند سوسیس و کالباس حاوی مواد نگهدارنده است که ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
کد خبرنگار: 41020
نظر شما